Αρχική Διαφήμιση Nozovent Anti-Snoring Spray

Nozovent Anti-Snoring Spray

από admin

Το Nozovent AntiSnoring Spray είναι ένα σπρέι κατά της ρογχοπάθειας με ειδικά μελετημένη σύνθεση που έχει ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, καθώς συντελεί στη μείωση της έντασης και της διάρκειας του ροχαλητού. 

Τι είναι το ροχαλητό:

Όταν κοιμόμαστε, οι μύες στα τοιχώματα του φάρυγγα χαλαρώνουν. Έπειτα, ο φάρυγγας στενεύει και ο ιστός στο φάρυγγα (συνήθως το σημείο γνωστό ως μαλθακή υπερώα) αρχίζει να δονείται ως αποτέλεσμα της γρήγορης ροής του αέρα. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται ο θόρυβος, γνωστός ως ροχαλητό. Στους ανθρώπους που ροχαλίζουν τακτικά, μπορεί επίσης να συμβάλλουν και άλλες αιτίες, όπως η στενότητα του στοματοφάρυγγα, η στενή ή/και αποφραγμένη μύτη, οι υπερμεγέθεις αμυγδαλές, το υπερβολικό βάρος ή η θέση ύπνου. Το ροχαλητό είναι πιο συχνό σε άτομα που καπνίζουν ή που έχουν καταναλώσει αλκοόλ.

Το Nozovent AntiSnoring Spray, με κλινικά τεκμηριωμένη δράση:Nozovent Spray GR

Μειώνει την ένταση και τη διάρκεια του ροχαλητού, μέσω της εφύγρανσης του φάρυγγα και του ουρανίσκου

Επιδρά άμεσα, με απευθείας δράση στους ιστούς του φάρυγγα και του ουρανίσκου

Προσφέρει μακράς διάρκειας επίδραση: παρέχει 8 ώρες ξεκούραστου ύπνου

Δεν περιέχει καμία αλλεργιογόνο ουσία

Περιέχει μόνο φυσικά φυτικά συστατικά

Πώς λειτουργεί το Nozovent AntiSnoring Spray:

Το Nozovent AntiSnoring Spray περιέχει σύνθεση από φυτικά έλαια τα οποία δημιουργούν ένα λιπαντικό φιλμ στο πίσω μέρος της στοματικής κοιλότητας και στη μαλθακή υπερώα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των δονήσεων που εμφανίζονται στον ιστό λόγω της αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου και επομένως τη μείωση του θορύβου. Το Nozovent AntiSnoring Spray μειώνει το ροχαλητό και με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει την υπνική άπνοια, αλλά δεν θεραπεύει την πραγματική πάθηση γνωστή ως αποφρακτική υπνική άπνοια.

Τρόπος χορήγησης:

Ψεκάστε 3-4 φορές στο ανώτερο μέρος του φάρυγγα. Αποφύγετε τα τρόφιμα και το ποτό μετά από τους ψεκασμούς. Εάν φάτε ή πιείτε μετά τους ψεκασμούς, επαναλάβετε τη διαδικασία.

 Use instructions

Το Nozovent AntiSnoringSpray μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συνδυαστικά με Nozovent Strips ή Dilator για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα κατά του ροχαλητού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει