Αρχική Επαγγελματικά Merck: Επιχορηγήσεις για την έρευνα στις Διαταραχές Ανάπτυξης

Merck: Επιχορηγήσεις για την έρευνα στις Διαταραχές Ανάπτυξης

από admin

Τους αποδέκτες της επιχορήγησης για την Καινοτομία στις Διαταραχές Ανάπτυξης (Grant for Growth Innovation – GGI) για το 2016, ανακοίνωσε η Merck, σε μία συνάντηση παρουσίασης της απονομής, που διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια της 55ης Συνάντησης European Society for Paediatric Endocrinology (ESPE) στο Παρίσι.

Η Merck προσφέρει επιχορηγήσεις σε πρωτοπόρους νέας έρευνας στην ανάπτυξη μέσω της Επιχορήγησης για την Καινοτομία στις Διαταραχές Ανάπτυξης. Η αναγνώριση και υποστήριξη πρωτοπόρων ερευνητών στον τομέα της ανάπτυξης ακολουθεί την επιστημονική στρατηγική της Merck, προσφέροντας μία πλατφόρμα που καθιστά δυνατή την καινοτομία.

«Αποτελεί πηγή έμπνευσης να βλέπουμε την υψηλή ποιότητα και τη φιλοδοξία των ερευνητών στους οποίους οι επιδοτήσεις αυτές έχουν απονεμηθεί. Αναγνωρίζουμε ότι παρά τις προόδους στην αντιμετώπιση και διαχείριση των διαταραχών ανάπτυξης, εξακολουθούμε να αιτούμαστε μια καλύτερη κατανόηση αυτών των παθήσεων για να ανταποκριθούμε στη σημαντική ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη. Ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτών των προγραμμάτων», δήλωσε ο δρ. Steven Hildemann, Διευθυντής του Παγκόσμιου Ιατρικού Τμήματος και επικεφαλής του Παγκόσμιου τμήματος Ιατρικών Υποθέσεων και Φαρμακοεπαγρύπνησης του βιοφαρμακευτικού τομέα της Merck.

Στο πλαίσιο αυτό, παραλήφθηκαν 38 αιτήσεις από 20 χώρες και εξετάστηκαν από μία ανεξάρτητη Επιστημονική Επιτροπή αποτελούμενη από πέντε διεθνώς αναγνωρισμένους ενδοκρινολόγους και ερευνητές. Μετά από μία αυστηρή διαδικασία επιλογής, τρεις επιχορηγήσεις προσφέρθηκαν σε καινοτόμα προγράμματα που επιδιώκουν να αναβαθμίσουν την κατανόηση στον τομέα των διαταραχών ανάπτυξης. Τα έργα που βραβεύτηκαν έχουν έδρα την Αυστραλία, την Ιταλία και τη Βραζιλία και έχουν ως εξής:

Andrew J. Brooks
University of Queensland Diamantina Institute, Brisbane, Australia
Πρόγραμμα: Στοχεύοντας την διαμεμβρανική περιοχή του υποδοχέα της αυξητικής ορμόνης για την ανάπτυξη νέων κατηγοριών φαρμάκων για την κάλυψη ανεκπλήρωτων ιατρικών αναγκών στη θεραπεία των διαταραχών αυξητικής ορμόνης

Antonio Cittadini, MD, PhD
Federico II University, Naples, Italy
Πρόγραμμα: Θεραπεία της έλλειψης αυξητικής ορμόνης που συνδέεται με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια: Μια τυχαιοποιημένη, διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη

Alexander Augusto de Lima Jorge, MD, PhD
University of São Paulo Medical School, Brazil
Πρόγραμμα: Η αυξητική ορμόνη και τα φαρμακοκινητικά οιστρογόνα σε ασθενείς με σύνδρομο Turner
Σχετικά με την Επιχορήγηση για την Καινοτομία στις Διαταραχές Ανάπτυξης (GGI)
Η Merck ξεκίνησε το πρόγραμμα GGI για να στηρίξει την προαγωγή της γνώσης στον τομέα της ανάπτυξης. Μία συνολική επιχορήγηση ύψους έως 400.000 ευρώ κάθε χρόνο, θα απονεμηθεί μέχρι και σε τρία επιλεγμένα ερευνητικά προγράμματα. Κάθε αίτηση είναι εμπιστευτική και αξιολογήθηκε από μία ανεξάρτητη Επιστημονική Επιτροπή που αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένους ενδοκρινολόγους και ερευνητές, σύμφωνα με πέντε κριτήρια: καινοτομία, επιστημονική αιτιολόγηση, σαφήνεια και αντίκτυπο στην έρευνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει