Αρχική Επαγγελματικά MEDPOINT: Όλος ο ιατρικός κόσμος σε μια έκθεση!

MEDPOINT: Όλος ο ιατρικός κόσμος σε μια έκθεση!

από editor

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε..

Για τη διοργάνωση MEDPOINT/HYGEIA HELEXPO , το νέο μεγάλο θεσμό ενημέρωσης και επικοινωνίας στον χώρο του ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού.
Πραγματοποιείται στις 4 & 5 Απριλίου 2015, στο εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, πολλών επιστημονικών εταιρειών και του Δήμου Αμαρουσίου.

Θα δείτε..

Το εκθεσιακό μέρος φιλοξενεί ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό, αναλώσιμα, υπηρεσίες που απευθύνονται σε γιατρούς και γενικά οτιδήποτε ενδιαφέρει τους γιατρούς, τα νοσοκομεία και τις κλινικές.

Θα παρακολουθήσετε..

Πλήθος εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή ιατρικών επιστημονικών φορέων και επαγγελματικών ενώσεων, στις οποίες παρουσιάζονται νέες καινοτομίες και προϊόντα, ότι αφορά το νέο περιβάλλον στην παροχή υπηρεσιών υγείας, καθώς και θέματα σχετικά με το ιατρικό marketing και την επικοινωνία υγείας.
Ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Δαπάνες υγείας & κοινωνικές ανάγκες (σε συνδιοργάνωση με τον ΙΣΑ)
  • Θεραπευτικά και διαγνωστικά πρωτόκολλα
  • Ο Ιδιωτικός τομέας της Υγείας στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον
  • Ψυχική Μεταρρύθμιση και αποασυλοποίηση
  • Η Νοσηλεία ασθενών με χρόνιες παθήσεις
  • Αιμοκάθαρση: προβλήματα και προκλήσεις

Επισκεφθείτε τώρα το www.med-point.gr για να κάνετε την προεγγραφή σας στη διοργάνωση και να ενημερώνεστε για ό,τι νεότερο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει