Αρχική Εκλαϊκευμένα Η Φυσική Λύση στη Λειτουργική Δυσπεψία

Η Φυσική Λύση στη Λειτουργική Δυσπεψία

από admin

Μαστίχα Χίου σε μορφή κάψουλας με πιστοποιημένη προέλευση (Π.Ο.Π./Ε.Μ.Χ.) και τεκμηριωμένη δράση κατά των συμπτωμάτων της Λειτουργικής Δυσπεψίας, κυκλοφόρησε από την Pharma Q.

 

Η Λειτουργική Δυσπεψία ως γνωστόν είναι νόσος με πολλαπλά συμπτώματα, όπως καούρες, πόνος στο στέρνο, αίσθημα φουσκώματος και γενική δυσφορία και δυστυχώς αφορά πλέον ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, επηρεάζοντας αρνητικά την Υγεία, αλλά και την ποιότητα Ζωής των πασχόντων.

 

Αξιοποιώντας την ιστορική παρακαταθήκη περισσοτέρων από 4.000 χρόνων, καθώς και ένα πλήθος εργαστηριακών δοκιμών και δημοσιευμένων ερευνών για την εξειδικευμένη δράση της Μαστίχας σε στομαχικά προβλήματα, η Pharma Q έφτιαξε τις mastihatherapy® caps, ένα ιδιαίτερο – λόγω του συνδυασμού 69 συστατικών – φυσικό, Ελληνικό προϊόν αυθεντικής, αγνής μαστίχας Χίου, σε κάψουλες.

 

Το πολύτιμο «δάκρυ που ανακουφίζει», πλέον διατίθεται στα φαρμακεία, σε κουτί των 30 καψουλών και φιαλίδιο των 90 καψουλών και έρχεται να δώσει λύση στα ενοχλητικά και επώδυνα συμπτώματα της Λειτουργικής Δυσπεψίας.

 

Ανθή Αγγελοπούλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει