Αρχική Επιστημονικά άρθραΓενική ιατρική Γεωργιάδης – Απογευματινά χειρουργεία: Σε 10 ημέρες τα μέτρα

Γεωργιάδης – Απογευματινά χειρουργεία: Σε 10 ημέρες τα μέτρα

από editor

«Υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου που έχει υψηλά εισοδήματα και βλέπει ότι επειδή ο χρόνος αναμονής στο εθνικό σύστημα υγείας είναι από κάποιες ημέρες μέχρι κάποιους μήνες επιλέγει να πάει σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο και κάνει επέμβαση» ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας η αλλαγή αυτή που θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα επιτρέψει στον κόσμο να έχει μια πιο οικονομική επιλογή, σε σχέση με τα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Α. Γεωργιάδης: Θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής στις λίστες
Όπως υποστήριξε με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής στις λίστες. «Τα λεφτά που θα πληρώνει αυτός που θα πληρώνει το απογευματινό χειρουργείο θα κατανέμονται σύμφωνα με το κόστος κάθε χειρουργείου», πρόσθεσε.

«Η κάθε ιατρική πράξη είναι σήμερα απολύτως με ακρίβεια ευρώ κοστολογημένη. Αυτά ήδη γίνονται στα πρωινά χειρουργεία. Η διαφορά είναι ότι θα πληρώνει και τα απογευματινά χειρουργεία. Με τη διαφορά πια δεν πληρώνει μόνο ο ΕΟΠΥΥ αλλά και κάποια ιδιωτική ασφάλεια» σημείωσε προσθέτοντας ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα για τις αλλαγές στο ΕΣΥ.

Και όπως είπε «είναι μια μεταρρύθμιση που θα τους κάνει όλους ευχαριστημένους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Όλη η επιστολή Μπλίνκεν σε Μητσοτάκη -Τι περιλαμβάνει το πακέτο-μαμούθ για F-35 και δωρεάν στρατιωτικό εξοπλισμό
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Βουτιά ως και 10°C στη θερμοκρασία και χιόνια -Πόσο θα διαρκέσει
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τρύπα τριών μέτρων «κατάπιε» νεαρούς στο Μπιτ Παζάρ, υποχώρησε το οδόστρωμα [βίντεο]<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/georgiadis-apogeymatina-heiroyrgeia-metra-kostos”>Aδ. Γεωργιάδης για τα απογευματινά χειρουργεία: Σε 10 ημέρες ανακοινώνουμε μέτρα – Θα είναι με μικρότερο κόστος

Π.Γ https://www.iefimerida.gr/ellada/georgiadis-apogeymatina-heiroyrgeia-metra-kostos

«Υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου που έχει υψηλά εισοδήματα και βλέπει ότι επειδή ο χρόνος αναμονής στο εθνικό σύστημα υγείας είναι από κάποιες ημέρες μέχρι κάποιους μήνες επιλέγει να πάει σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο και κάνει επέμβαση» ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης στην ΕΡΤ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει