Αρχική Επαγγελματικά ΠΙΣ: Δελτίο τύπου για τις δυναμικές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό

ΠΙΣ: Δελτίο τύπου για τις δυναμικές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό

από admin
Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ενημέρωση των βουλευτών όλων των κομμάτων για το ασφαλιστικό θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, στις 12.30 μ.μ., από τους Προέδρους των Επιστημονικών Φορέων. Η ενημέρωση θα γίνει στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ακολούθως, στις 5 μ.μ., ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος συγκαλεί την Ολομέλεια των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας. Θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη του Διοικητικού Συλλόγου του Π.Ι.Σ. με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις προς την κατεύθυνση της συνέχισης των κινητοποιήσεων ενάντια στο προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Αύριο, Πέμπτη, στις 11.30 π.μ., ο Π.Ι.Σ. θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν οι Επιστημονικοί Φορείς στα Προπύλαια. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή. Ο Π.Ι.Σ. έχει προκηρύξει για την ημέρα αυτή τετράωρη στάση εργασίας (11 π.μ. – 3 μ.μ.) για τους ιατρούς που εργάζονται στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Π.Ι.Σ. καλεί όλους τους ιατρούς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Πέμπτης για να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό που αποδομεί το κοινωνικό κράτος και καταστρέφει κάθε ελεύθερο επαγγελματία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει