Αρχική Επαγγελματικά Ο ΙΣΑ καταγγέλλει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για το ασφαλιστικό και καλεί τα μελή του σε 24ωρη αποχή από τα καθήκοντά τους και συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Ο ΙΣΑ καταγγέλλει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για το ασφαλιστικό και καλεί τα μελή του σε 24ωρη αποχή από τα καθήκοντά τους και συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

από admin

Ο ΙΣΑ καλεί τον ιατρικό κόσμο να δώσει μάχη ενάντια στους οικονομικούς δολοφόνους της κυβέρνησης και της τρόικας που οδηγούν στην εξαθλίωση, χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, με την εξοντωτική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών που προβλέπεται στο νομοσχέδιο-έκτρωμα του Υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό.

Καλούμε όλα τα μελή μας σε 24ωρη αποχή από τα καθήκοντά τους, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) στις 11.30 πμ και πορεία προς τη Βουλή.

Καλούμε όλους τους υγειονομικούς φορείς, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και τις υπόλοιπες επαγγελματικές Ενώσεις που απειλούνται από το νομοσχέδιο-έκτρωμα, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Επίσης καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών σωματείων που έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 4.30 μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας.

Ο ιατρικός κόσμος είναι αποφασισμένος να αγωνισθεί μέχρις εσχάτων προκειμένου το νομοσχέδιο- ταφόπλακα των επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών να μην φτάσει καν στη Βουλή.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει