Αρχική Επαγγελματικά Δελτίο τύπου: Απασφαλίζεται η χειροβομβίδα του ασφαλιστικού απο Ιατρικο Συλλογο Πάτρας

Δελτίο τύπου: Απασφαλίζεται η χειροβομβίδα του ασφαλιστικού απο Ιατρικο Συλλογο Πάτρας

από admin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Πρωτ.: 4763/25-4-2016

Μέσα από τις απέραντες αδικίες και στρεβλώσεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, διαπιστώνουμε την εμμονή της κυβέρνησης στην απόφαση κατάργησης «του κλάδου των μονοσυνταξιούχων αναδρομικά από 1.1.2016.» όπως αναγράφεται στο άρθρο 94 παρ. 5.

Η υφαρπαγή των χρημάτων της ειδικής ρύθμισης της προσαύξησης των μονοσυνταξιούχων του ΤΣΑΥ, φαλκιδεύει τα δια νόμου κατοχυρωμένα δικαιώματα των υγειονομικών, οι όποιοι πληρώνουν επί τόσα χρόνια αυξημένες κατά 50% ασφαλιστικές εισφορές και καταληστεύει τη νομοθετημένη προσαύξηση στη σύνταξη, καθώς δεν υπάρχει καμία κατοχύρωση από την προσχηματική επίκληση μελλοντικής διενέργειας αναλογιστικής μελέτης.

Εξαϋλώνεται επίσης ο λογαριασμός της «στέγης υγειονομικών», καθώς δεν περιλαμβάνεται στο προσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, ως οντότητα ή παροχή σε κανέναν κλάδο του υπό ίδρυση ΕΦΚΑ.

Παραμένουν οι γνωστές στρεβλώσεις υπερβολικής, καταχρηστικής και άδικης υπερφορολόγησης και εισφοροεπιδρομής.

Η κατάθεση και η ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου θα γραφτεί στις μελανές σελίδες της πολιτικής ιστορίας και θα καταρρίψει κάθε ρεκόρ νομικών προσφυγών από όλους του θιγόμενους φορείς.

Η Πρόεδρος                 Ο Αντιπρόεδρος                 Ο Γραμματέας

 

Άννα Μαστοράκου   Γεώργιος Σκρουμπής   Γεώργιος Πατριαρχέας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει