Αρχική Επαγγελματικά Πιστοποίηση συστήματος παροχών υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Καβάλας

Πιστοποίηση συστήματος παροχών υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Καβάλας

από admin

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έλαβε πριν από λίγες μέρες την πιστοποίηση για την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος παροχών υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας, ενώ καταχωρήθηκε και στο μητρώο παροχών ιατρικού τουρισμού.

Αυτό ανακοίνωσε, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος της Καβάλας Χρηστός Κοπατσάρης, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία συνολικά δεκαοκτώ έργα στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας.

Στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος ιδρύθηκε και αναμένεται σύντομα να λειτουργήσει η νέα Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας, ενώ παραδόθηκε σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός στο Κυτταρολογικό και Γαστρεντερολογικό Τμήμα και στη Νευρολογική Κλινική.

Επίσης, το Ακτινολογικό Τμήμα εφοδιάστηκε με έναν σύγχρονο σαρωτή οστικής μάζας, έχει μηχανογραφηθεί πλήρως το Τμήμα Αιμοδοσίας και πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η εφαρμογή και του νέου συστήματος τηλεϊατρικής.

Ο κ. Κοπατσάρης υπογράμμισε πως ο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας είναι το πρώτο δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας που λαμβάνει πιστοποιητικό ISO επιτυγχάνοντας έτσι ένα μεγάλο στόχο που μέχρι σήμερα έχουν επιτύχει μεγάλα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της Ελλάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει