Αρχική Επαγγελματικά Δήλωση πρόθεσης εμβολιασμού για τον Sars-Cov-2 ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών

Δήλωση πρόθεσης εμβολιασμού για τον Sars-Cov-2 ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών

από editor

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα μέλη του ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς που είναι στην πρώτη γραμμής της μάχης, ενάντια στην πανδημία να δηλώσουν την πρόθεσή τους να εμβολιαστούν για τον Sars-Cov-2, στην παρακάτω φόρμα:

https://www.isathens.gr/dilwsi-emvoliasmou-id-tomea.html

Ο ΙΣΑ θα συλλέξει τις απαντήσεις σας προκειμένου να προβεί σε εκτίμηση του αριθμού των ενδιαφερόμενων ελευθεροεπαγγελματιών μελών του, ώστε να καθορίσει με ποιους τρόπους μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικότερα στην οργάνωση ή/και στη διενέργεια του εμβολιασμού των ενδιαφερομένων μελών του. Για το σκοπό αυτό θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς, ενημερώνοντάς τους σχετικά με τον αριθμό των ενδιαφερομένων μελών ή/και άλλα στατιστικά/συγκεντρωτικά στοιχεία.

Περαιτέρω δύναται να διαβιβάσει τα στοιχεία σας σε αρμόδιους φορείς, εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους φορείς αυτούς στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων τους.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν από τον ΙΣΑ ή/και τρίτους αρμόδιους φορείς προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί στο πλαίσιο οργάνωσης της διαδικασίας του εμβολιασμού.

Ο ΙΣΑ θα διαγράψει τα στοιχεία που θα υποβληθούν μεσω της ανωτέρω φόρμας όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εμβολιασμού. Εφόσον υποβάλετε αίτημα διαγραφής των στοιχείων σας πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα στοιχεία σας θα διαγραφούν εντός 30 ημερών από την υποβολή του αιτήματός σας. Κατά τα λοιπά, εφαρμόζεται η Πολιτική Απορρήτου χρηστών της ιστοσελίδας του ΙΣΑ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ι.Σ.Α.

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει