Αρχική Χωρίς κατηγορία 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο-Καρδιά, Διαβήτης & Νευρομυοσκελετικό: Όλες οι εξελίξεις, 24 & 25 Νοεμβρίου 2017, Τιτάνια Αθήνα

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο-Καρδιά, Διαβήτης & Νευρομυοσκελετικό: Όλες οι εξελίξεις, 24 & 25 Νοεμβρίου 2017, Τιτάνια Αθήνα

από editor

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο-Καρδιά, Διαβήτης & Νευρομυοσκελετικό: Όλες οι εξελίξεις
24 και 25 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα.

Για την εγγραφή σας, πιέστε ΕΔΩ

Υποβολή Εργασιών ηλεκτρονικά μέχρι 20 Νοεμβρίου.
Για την υποβολή εργασίας, πιέστε ΕΔΩ

(1)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο Συνέδριο – Εκπαιδευτική  Διημερίδα  της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (ΕΕΛΙΑ)  που θα  πραγματοποιηθεί  στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα.

Η  εγγραφή, η παρακολούθηση και η συμμετοχή με ανακοινώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Θα χορηγηθούν 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Το επιστημονικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις στον  τομέα  της Καρδιάς, Αγγείων, Διαβήτη, και Νευρο-Μυοσκελετικού συστήματος.

Οι ομιλητές και  οι οργανωτές είναι  διακεκριμένοι  επιστήμονες και ακαδημαϊκοί δάσκαλοι.

Οι καινοτομίες και διαφοροποιήσεις του συνεδρίου μας είναι:
1) το Γραπτό Συμπόσιο  από προσκεκλημένους συγγραφείς, που καταθέτουν γραπτώς την ομιλία τους σε μορφή άρθρου, λόγω αδυναμίας να παρευρεθούν (θα δημοσιευθούν στον τόμο πρακτικών).
2) οι σύντομες ενημερωτικές Βιβλιογραφικές Ανασκοπήσεις (μέχρι 1500 λέξεις) με τη μορφή ελευθέρων ανακοινώσεων ή  αναρτημένων ανακοινώσεων (posters) και με πρόσθετη δυνατότητα αποτύπωσης της προσωπικής εμπειρίας ή άποψης του συγγραφέα.
3) οι καινοτόμες  βιντεοπαρουσιάσεις μέχρι 15’ για κατοχυρωμένη μαγνητοσκοπημένη εγγραφή της εμπειρίας και των απόψεων σας, καθώς και την προσωπική διαγνωστική, θεραπευτική ή χειρουργική τεχνική σας.
4) οι φορολογικές και νομικές υποχρεώσεις του γιατρού.
5) οι  εκδηλώσεις λόγου και τέχνης; Γιατροί ποιητές, ζωγράφοι καθώς και ιατροφιλοσοφικά και ιατροκοινωνικά θέματα.
6) Η κατάθεση των  κλασσικών ελευθέρων ανακοινώσεων προφορικών ή posters μπορεί  να είναι από 250-1250 λέξεις. Είναι δωρεάν για φοιτητές, ιατρούς και επαγγελματίες υγείας.
7) Θα οργανωθεί ειδική ημερίδα για τους φοιτητές και νέους γιατρούς.
8) Ειδικός τόμος που θα περιλαμβάνει το περιεχόμενο του συνεδρίου. Θα διατεθεί με την έναρξη συνεδρίου.

Ελπίζουμε στην  εποικοδομητική συμμετοχή σας με κριτικές και σχόλια.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Δημ Γουλές , Ρευματολόγος

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει