Αρχική Επαγγελματικά Προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Λευκάδας με χορηγία…Ριμπολόβλεφ

Προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Λευκάδας με χορηγία…Ριμπολόβλεφ

από editor

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας προκειμένου να καλυφθούν άμεσα θέσεις ιατρών στο νοσοκομείο λόγω και της επικείμενης τουριστικής περιόδου, έκανε μεταξύ άλλων, μέσω του προέδρου του, μία πρόταση στην Οικογένεια Ριμπολόβλεφ.

Η πρόταση, σύμφωνα με το lefkadapress.gr, προς την οικογένεια ήταν να αναλάβει την χρηματοδότηση δύο έως τεσσάρων ιατρών οι οποίοι θα παραχωρηθούν στο νοσοκομείο Λευκάδας για τουλάχιστον έξι μήνες με προοπτική χρόνου ώστε να καλυφθούν άμεσα σημαντικές ανάγκες, κυρίως στα εξωτερικά ιατρεία.

Άμεση και θετική ήταν η ανταπόκριση της οικογένειες Ριμπολόβλεφ η οποία αποφάσισε να δωρίσει 20.000 ευρώ στο Νοσοκομείο.

«Νιώθοντας και εμείς, εν μέρει, κάτοικοι του όμορφου τόπου σας και έχοντας συνεργαστεί προσωπικά μαζί σας και εξυπηρετηθεί από το νοσοκομείο Λευκάδας όποτε χρειάστηκε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με χαρά σας προσφέρουμε το ποσό των 20.000 ευρώ προκειμένου να προσλάβετε ή να πριμοδοτήσετε ιατρούς για έξη μήνες που θα εργαστούν αποκλειστικά στο νοσοκομείο Λευκάδας», ανέφερε στην επιστολή του ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού, Δ. Ριμπολόβλεφ.
«Ο τρόπος επιλογής των ιατρών θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη δική σας καθώς θα ορισθούν από εσάς με κάθε αρμόδια αρχή και οι συνθήκες που θα διέπουν την εργασία τους», συμπλήρωσε.

 

Πηγή: stogiatro.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει