Αρχική Επαγγελματικά Ο καθηγητής Οικονομικών Δημ. Νιάκας πρόεδρος του Ωνασείου

Ο καθηγητής Οικονομικών Δημ. Νιάκας πρόεδρος του Ωνασείου

από editor

Ο Καθηγητής Οικονομικών και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών ΕΑΠ, Δημήτριος Νιάκας, αναλαμβάνει το τιμόνι του ΔΣ του Ωνασείου, σύμφωνα με το ΦΕΚ Αρ. φύλλου 216 (3 Απριλίου 2015).

 

Ο κ. Νιάκας, αντικαθιστά τον γιατρό κ. Νικόλαο Νικητέα ο οποίος είχε παραιτηθεί.

Αναπληρωτής του κ. Νιάκα, είναι ο κ. Θεοχαρόπουλος Σπυρίδων, Πρέσβης επί τιμή.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έχουν ως εξής:

Χουρσαλάς Ιωάννης του Σπυρίδωνα, Ιατρός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ, ΜΒΑ
Διοίκηση Επιχειρήσεων (ο οποίος αναλαμβάνει αντιπρόεδρος του ΔΣ), με αναπληρωτή τον Χριστογιάννη Νικόλαο του Κωνσταντίνου,  Ιατρό Αγγειοχειρουργό, Επιχειρηματία, τ. Πρόξενο Ελλάδας στην Ιταλία.

γ. Γεωργαράκης Νικόλαος του Γεωργίου Πολιτικός Επιστήμονας, ειδικός λειτουργικός επιστήμονας Α ́ Βαθμίδας Ε.Κ.Κ.Ε., με αναπληρωτή τον Σαλονικιώτη Κωνσταντίνο του Αθανασίου, Οικονομολόγος.

Καρακούσης Παναγιώτης του Αναστασίου, Οικονομολόγος, Επίτιμος Γεν. Δ/ντής Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, με αναπληρωτή τον Μητσάκη Παναγιώτη του Αλεξάνδρου Ιατρό Καρδιολόγο, Υπεύθυνο Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Ασπροπύργου.

Παντόπικος Δημήτριος του Εμμανουήλ,  Ηλεκτρονικός Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, με αναπληρωτή τον Γούλα Σπυρίδωνα του Σωτηρίου, Ιατρό Γαστρεντερολόγο, Επιμελητή Α ́ ΕΣΥ (Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο− Μαιευτήριο «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»).

Μπόλος Κωνσταντίνος του Χαράλαμπου, Ιατρός Καρδιοχειρουργός, με αναπληρώτρια
την Κουσκούνη Ευαγγελία του Ευαγγέλου Καθηγήτρια Βιοπαθολογίας − Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Δ/ντρια Εργαστηρίου Θεραπευτικής Εξατομίκευσης Αρεταίειου Νοσοκομείου.

Ιωαννίδης Ιωάννης του Παύλου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση, με αναπληρώτριά του την Μόσχου Μαριάννα του Νικολάου, Γραμματέα του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση, αμφότεροι ως εκπρόσωποι του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ.

Η θητεία των μελών του Συμβουλίου λήγει στις 4 Ιουνίου 2017.

Σε συνεργασία με: onmed.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει