Αρχική Επαγγελματικά Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να συμμετάσχουν δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει οι ιδιωτικοί Φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να συμμετάσχουν δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει οι ιδιωτικοί Φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

από editor

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα μέλη του σε ενότητα και αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να συμμετάσχουν δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει οι ιδιωτικοί Φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από τις 10 Ιουνίου και επ’ αόριστον, διεκδικώντας την επαγγελματική επιβίωση του κλάδου.

«Ο ιατρικός κόσμος  ενωμένος και συσπειρωμένος θα δώσει μάχη για την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική επιβίωσή του καθώς και τη διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας  Φροντίδας Υγείας για τον ασθενή. Δεν θα επιτρέψουμε την κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας και θα αγωνιστούμε συσπειρωμένοι σ’ ένα κοινό μέτωπο», τονίζει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Πρέπει να επισημανθεί ότι το  Συντονιστικό Όργανο των Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που τελεί υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, εκλήθη από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, σε συνάντηση, την Τρίτη 11  Ιουνίου 2019.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει