Αρχική Επαγγελματικά Νοσοκομείο Κομοτηνής: Καταγγελίες για μετατάξεις προσωπικού με… άρωμα εκλογών

Νοσοκομείο Κομοτηνής: Καταγγελίες για μετατάξεις προσωπικού με… άρωμα εκλογών

από admin

Για «αθρόες» μετατάξεις και αποσπάσεις προσωπικού ενόψει προεκλογικής περιόδου κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείο Κομοτηνής σε μια αιχμηρή ανακοίνωσή τους.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι με πρόφαση την εφαρμογή του μνημονιακού νόμου (4223/2013) περί μετάταξης από παραμεθόριο σε παραμεθόριο, ο Υπουργός Υγείας χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν του τα ήδη 70 οργανικά κενά της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, του Νοσοκομείου Κομοτηνής προχώρησε σε υπογραφή 10 μετατάξεων, ενώ αναμένεται και συνέχεια.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που το νοσοκομείο Κομοτηνής παραπαίει, οι εργαζόμενοι διερωτώνται τι είδους υπηρεσίες υγείας μπορούν να προσφέρουν στην δοκιμασμένη τοπική κοινωνία του Ν. Ροδόπης ενώ φτάνουν και στο σημείο να αναρωτούνται αν τέτοιου είδους κινήσεις είναι μέρος ενός συντονισμένου σχεδίου συρρίκνωσης και τελικά εξαφάνισης του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Οι εναπομείναντες αγανακτισμένοι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κομοτηνής ρωτούν να μάθουν από τον κ. Κουρουμπλή, πώς θα γίνει η αναπλήρωση των οργανικών θέσεων που προκύπτουν από αυτές τις αποσπάσεις από την στιγμή που δεν υπήρξε μέριμνα για την αναπλήρωση τους από άλλους, άλλων παραμεθόριων περιοχών.

 

Πηγή: stogiatro.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει