Αρχική Φορολογικά Νέος τρόπος υπολογισμού εισφορών εργοδοτών – επιχειρήσεων

Νέος τρόπος υπολογισμού εισφορών εργοδοτών – επιχειρήσεων

από admin

Λογιστικές -Φοροτεχνικές Υπηρεσίες
13 Ιουνίου 2016
logigtika-vivlia

Αντικειμενικό σύστημα τεκμαρτού υπολογισμού εισφορών (ΙΚΑ, κλπ.)

Σε κάθε επιχείρηση, ανάλογα με την δραστηριότητά της, το μέγεθος των εγκαταστάσεων που κάνει χρήση, το ωράριο λειτουργίας της, τα έσοδά της, τις αναγκαίες για την εκτέλεση των εργασιών της ειδικότητες, την γεωγραφική θέση της επιχείρησης, καθώς και τον υπολογισμό της τυχόν εισφοράς προσωπικής εργασίας του ιδιοκτήτη ή και των μελών της οικογένειάς του, θα καθορίζεται ο κατώτερος αριθμός ημερομισθίων και ασφαλιστικών εισφορών που η επιχείρηση πρέπει να καταβάλει στο ΙΚΑ κλπ, ασφαλιστικούς φορείς.

Διαβάστε περισσότερα

FPA

Νέος τρόπος εξόφλησης μισθοδοσίας

Για τις μισθοδοσίες που προκύπτουν από 1/7/2016 και μετά, το σύνολο των υποχρεώσεων που δημιουργούν στον εργοδότη, δηλαδή πληρωμή καθαρών αποδοχών στον εργαζόμενο, πληρωμή φόρου μισθωτών υπηρεσιών στην Δ.Ο.Υ. και πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ, ή άλλα ασφαλιστικά ταμεία, θα καταβάλλονται από την επιχείρηση του εργοδότη στην τράπεζα και η τράπεζα θα κάνει τις μεταφορές στους αντίστοιχους λογαριασμούς.

Διαβάστε περισσότερα

diloseis

Ανάθεση φορολογικής δήλωσης

Δείτε πως μπορείτε να μας αναθέσετε την συμπλήρωση και υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματός σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει