Αρχική Επαγγελματικά Επαγγελματικό Επιμελητρίο Αθηνών: Δελτίο Ενημέρωσης

Επαγγελματικό Επιμελητρίο Αθηνών: Δελτίο Ενημέρωσης

από admin

http://www.eea.gr/system/uploads/asset/data/3758/eea.png

Γ. Χατζηθεοδοσίου : Kαταστροφικές εξελίξεις με τα capital controls

Τα capital controls «σκοτώνουν» τις μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν τη δυνατότητα χρήσης «ηλεκτρονικού χρήματος», επισημαίνει με δήλωσή του στην κάμερα του www.eea.gr ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Τονίζει πως οι εγκρίσεις σήμερα είναι μόλις στο ¼ των ποσών που εκταμιεύονταν πριν την τραπεζική αργία.

περισσότερα >>

Δελτίο Τύπου 1ης Τεχνικής Συνάντησης Παρουσίασης Αποτελεσμάτων – Δράσεων

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η 1η Τεχνική Συνάντηση παρουσίασης αποτελεσμάτων και δράσεων του έργου : COINs – Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας. Οι ωφελούμενες επιχειρήσεις ενημερώθηκαν για την λειτουργία της νέας καινοτόμου πλατφόρμας e-learning.eea.gr. Γ. Χατζηθεοδοσίου : Ιδιαίτερα χρήσιμα τα “COINs” για την ανταγωνιστικότητα των μικρών επιχειρήσεων

περισσότερα >>

Αναπροσαρμογή προστίμων και σύνδεση ταμειακών με το taxis

Στις προτεραιότητες του Υπ. Οικονομικών η αναπροσαρμογή των φορολογικών προστίμων και η σύνδεση των ταμειακών μηχανών με το taxis. Πιο αυστηρό το θεσμικό πλαίσιο για τις αδήλωτες ταμειακές μηχανές, τονίζει ο Αν. Υπουργός κ. Τρύφων Αλεξιάδης. Στα άμεσα σχέδια η ενίσχυση του φοροελεγκτικού μηχανισμού με νέο προσωπικό και περισσότερες ώρες επιτόπιων ελέγχων.

περισσότερα >>

Τι έρχεται για έκτακτη εισφορά και «μπλοκάκια»

Νέα σενάρια με αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα και αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος για ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια» περιλαμβάνονται στις νέες απαιτήσεις των «Θεσμών». Τι θα σημάνουν τα μέτρα για εισοδήματα άνω των 50 χιλιάδων ευρώ.

περισσότερα >>

Μπορεί επίσης να σας αρέσει