Αρχική Χωρίς κατηγορία ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ INTERNET MARKETING

ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ INTERNET MARKETING

από admin

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΙΑΤΡΟΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 (Το παρακάτω κείμενο σας αφορά)

          Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά να προπορεύεστε πάντα στον τομέα σας, εξασφαλίζοντας έτσι σημαντικά οφέλη, τότε το ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ INTERNET MARKETING  είναι αυτό που θα σας δώσει ολοκληρωμένες απαντήσεις, για το πώς αυτό μπορεί να επιτευχθεί με σιγουριά.

Το σεμινάριο φιλοδοξεί να σας καταδείξει πως μπορείτε με την βοήθεια του Internet – ακόμη και για αυτούς που δεν έχουν καμία γνώση και εξοικείωση με το Internet ή το αντιμετωπίζουν αρνητικά ή με προβληματισμό – ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ.

Θα σας αποκαλυφθούν βήμα-βήμα απλές μέθοδοι για να ωφεληθείτε τα μέγιστα αξιοποιώντας το Internet στον υπερθετικό βαθμό.

Σημειώστε ότι με την ΕΓΓΡΑΦΗ  σας στο σεμινάριο αυτό αποκτάτε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ  σε αντίστοιχης αξίας On line Internet Marketing Σεμινάρια  ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ   για αρκετό ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Επιπρόσθετα μπορείτε να εγγραφείτε με ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (75%) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ:  25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  όσον αφορά το  ON LINE INTERNET MARKETING, δηλαδή για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν από τον υπολογιστή και  MEXΡI 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.

          Λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος από εκείνους που θέλουν να αξιοποιούν πρώτοι αυτοί, την μοναδική γνώση που προσφέρει ο εξαιρετικός εισηγητής και διέκριναν το πόσο ελκυστικά είναι τα χαρακτηριστικά του σεμιναρίου, οι διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής δεσμεύονται συνήθως αρκετά πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Το On line Internet Marketing σεμινάριο ξεκινάει ακριβώς 18.30 το απόγευμα στις 30 Οκτωβρίου, διαρκεί τρεις ώρες και θα πρέπει να πληκτρολογήσετε την παρακάτω διεύθυνση της ιστοσελίδας μας: www.thispagerocks.com/onlineinternetmarketinglcp

Το σεμινάριο που είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία ξεκινάει ακριβώς 18.30 έξι (6) Νοεμβρίου στην Αθήνα, διαρκεί 3 ώρες και έχει τις ίδιες θεματικές ενότητες με το προηγούμενο.

Για το σεμινάριο της Αθήνας πρέπει να πληκτρολογήσετε: www.thispagerocks.com/imas

Στην ίδια παραπάνω διεύθυνση μπορείτε να δείτε τις εντυπώσεις-σχόλια επαγγελματιών που παρακολούθησαν στο σεμινάριο.

Για να δείτε τις επτά θεματικές παραπάνω ενότητες, παρακαλώ πληκτρολογήστε: www.thispagerocks.com/internetmarketingalkis

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο on line σεμινάριο (30 Οκτωβρίου-18.30) παρακαλώ πληκτρολογήστε:

www.thispagerocks.com/onlineinternetmarketing

Όσοι επιλέξουν να εγγραφούν στο Σεμινάριο της Αθήνας (έξι (6)  Νοεμβρίου – 18.30) παρακαλώ πληκτρολογήστε:

www.thispagerocks.com/internetmarketingalkis

Η εγγραφή σας σε μια από τις δύο παραπάνω διευθύνσεις γίνεται είτε μέσω Pay Ρal με την χρήση κάρτας είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ  κωδικό καθώς και ID number προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο σεμινάριο.

          Για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε τα σωστά και πλήρη προσωπικά σας στοιχεία είτε για να απαντήσουμε σε κάποιο ερώτημά σας, είτε για να σας πληροφορήσουμε για το τι είναι αναγκαίο για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο.

Επομένως ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ κατά  την διαδικασία καταχώρησης των προσωπικών σας στοιχείων στην αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σας στο Σεμινάριο – ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΕΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ (παρακαλούμε επιλέξτε ενεργό) e-mail σας, του αριθμού κινητού τηλεφώνου του ονόματος-επωνύμου να είναι ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ.

           Είναι ο μόνος τρόπος που διασφαλίζει την επικοινωνία μαζί σας.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

ΑΛΚΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει