Αρχική Επαγγελματικά Δελτίο Ενημερώσης ΕΕΑ

Δελτίο Ενημερώσης ΕΕΑ

από admin
 
Δελτίο Ενημέρωσης 295
Aθήνα, 20 Νοεμβρίου 2015

 

Κύριες ειδήσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου : Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας ;

Αντί για μέτρα ανακούφισης των ευαίσθητων στρωμάτων της κοινωνίας υιοθετούνται πολιτικές που πλήττουν πολίτες και επιχειρηματίες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, επισημαίνει με αφορμή τη διάταξη για τα «κόκκινα» δάνεια ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Προειδοποιεί μάλιστα για οδυνηρές συνέπειες στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την απασχόληση από την υπερφορολόγηση και τις επικείμενες περικοπές στις συντάξεις.

περισσότερα >>

Εκδήλωση Ε.Ε.Α : Coins, Προβολή και Διάχυση των αποτελεσμάτων

Η τελική εκδήλωση προβολής και διάχυσης της Πράξης : «Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας» πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Θα παρουσιαστούν τα συνεργατικά σχήματα που δημιουργήθηκαν, οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν και οι καλές πρακτικές που προέκυψαν από τα «Coins».

περισσότερα >>

ΣΕΠΕ : Το 84% των ελλήνων θα αναζητήσει δώρα στο Διαδίκτυο

Αυξημένο αλλά και μεγαλύτερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο είναι το ποσοστό των ελλήνων που δηλώνει ότι θα κάνει φέτος τις εορταστικές του αγορές μέσω Ιντερνετ. Σύμφωνα μάλιστα με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Πληροφορικής Ελλάδας έξι στους 10 έλληνες θα κάνουν τις αγορές τους μέσω smartphones και tablets. Τα προιόντα υψηλής τεχνολογίας πρώτα στη λίστα των πιο επιθυμητών δώρων.

περισσότερα >>

Νέα μείωση μισθών 2% εισηγούνται στην Ελλάδα αναλυτές του ΔΝΤ

Θετικές επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα θα είχε μία μείωση των μισθών κατά 2% σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιρλανδία υποστηρίζουν σε μελέτη τους εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Εκτιμούν ότι με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, παρά την ανάσχεση των αυξήσεων στους μισθούς, οι αποδοχές δεν επανήλθαν στα πρό κρίσης επίπεδα.

περισσότερα >>

Μπορεί επίσης να σας αρέσει