Αρχική Επαγγελματικά Δελτίο Ενημέρωσης ΕΕΑ

Δελτίο Ενημέρωσης ΕΕΑ

από admin
 
Δελτίο Ενημέρωσης 285
Aθήνα, 28 Οκτωβρίου 2015

Αγαπητέ συνάδελφε,
το newsletter συντάσσεται με την επιμέλεια της δημοσιογραφικής ομάδας του Ε.Ε.Α.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
ΓΙΑΝΝΗΣ XATZHΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Πρόεδρος Ε.Ε.Α.

 Κύριες ειδήσεις

Το ετήσιο ραντεβού της διαμεσολάβησης – LIVE STREAMING

Ιδιαίτερα αυξημένο το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής αγοράς και όχι μόνο για το ετήσιο ραντεβού της διαμεσολάβησης που πραγματοποιείται σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Διακεκριμένοι ομιλητές του ασφαλιστικού κλάδου και πρώην υπουργοί θα αναλύσουν τις εξελίξεις και τις προοπτικές στην ασφαλιστική αγορά και τις επιπτώσεις από το Solvency. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών που συνδιοργανώνει την εκδήλωση, εξασφάλισε και την on line απευθείας μετάδοση της.

περισσότερα >>

Γ. Χατζηθεοδοσίου : Δεν αντέχουν οι ΜμΕ αύξηση εργοδοτικής εισφοράς

Η λύση βρίσκεται στην ανάπτυξη και την πάταξη της εισφοροδιαφυγής τόνισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αναφορικά με τις κυβερνητικές σκέψεις περί αύξησης των εργοδοτικών εισφορών. «Το τρένο της οικονομίας έχει εκτροχιαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά

περισσότερα >>

ΤτΕ : Η τραπεζική χρηματοδότηση του ιδιωτικού τομέα

Συνεχίστηκε και τον Σεπτέμβριο η αρνητική ροή χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις κατά 51 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Σε αρνητικό επίπεδο η ροή της χρηματοδότησης και προς ελεύθερους επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και αγρότες.

περισσότερα >>

Σενάρια για αυξήσεις στα τέλη ως ισοδύναμο στον ΦΠΑ στα ιδ. Σχολεία

Σπεύδει η κυβέρνηση να εφαρμόσει από φέτος τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας προκειμένου να παρουσιάσει αυξημένα έσοδα που θα λειτουργήσουν ως ισοδύναμο στον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Πληροφορίες για επιβάρυνση στα υψηλού κυβισμού και ακριβά αυτοκίνητα, αλλά και σε πετρελαιοκίνητα και υβριδικά που σήμερα απαλλάσσονται.

περισσότερα >>

Μπορεί επίσης να σας αρέσει