Αρχική Επαγγελματικά Έκθεση ιατρών-ζωγράφων μελών του ΙΣΑ, 17-19 Σεπτεμβρίου

Έκθεση ιατρών-ζωγράφων μελών του ΙΣΑ, 17-19 Σεπτεμβρίου

από admin

Αθήνα. 27.8.2014

 Αριθμ.Πρωτ.46285

ΘΕΜΑ: Έκθεση ιατρών – ζωγράφων μελών του Ι.Σ.Α.

Βράβευση συναδέλφων ιατρών-μελών Ι.Σ.Α. για το ήθος τους

Αγαπητέ συνάδελφε,

Στην από 3.7.2014 συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. αποφασίστηκε η διοργάνωση έκθεσης με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής των ιατρών – καλλιτεχνών – μελών του Ι.Σ.Α., με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμικού και ανθρωπιστικού ρόλου του Ι.Σ.Α.

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00 μ.μ.

στο Μέγαρο ΥΠΑΤΙΑ (Πατησίων και Ηπείρου 2) και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

     Στην έκθεση θα συμμετέχουν 100 περίπου καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων εκ των οποίων πολλοί σαν μέλη της Εταιρείας ιατρών καλλιτεχνών έχουν εκθέσει και βραβευθεί σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Θα παρουσιαστούν κλασσικά έργα σε λάδι, ακουαρέλες αλλά και πρωτότυπα έργα, φτιαγμένα με ιατρικά αναλώσιμα.

     Κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα διατεθούν έργα των ιατρών καλλιτεχνών, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα δωρηθούν για τις ανάγκες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που λειτουργεί στον Ι.Σ.Α. εδώ και 2,5 χρόνια και παρέχει Π.Φ.Υ. στους ανασφάλιστους και ανήμπορους συμπολίτες μας.

   Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, ο Ι.Σ.Α θα βραβεύσει συναδέλφους για τους οποίους έχουμε λάβει συγχαρητήριες επιστολές από πολίτες- ασθενείς, οι οποίες εξαίρουν το ιατρικό τους ενδιαφέρον, την επιστημοσύνη τους, την απαράμιλλη αφοσίωση και την προσφορά τους στον ασθενή, το ήθος και την ακεραιότητά τους.

     Οι γιατροί αυτοί αποτελούν πρότυπα και αναδεικνύουν την ιατροκοινωνική άσκηση της ιατρικής επιβεβαιώνοντας τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της στον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών είναι πιστή καθότι τιμά τον Όρκο του Ιπποκράτη.

     Συνάδελφε, η παρουσία σου στην εκδήλωση θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει