Αρχική Λόγος & Τέχνη Ψηφιακή Έκθεση Ζωγραφικής για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κατά του Καρκίνου

Ψηφιακή Έκθεση Ζωγραφικής για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κατά του Καρκίνου

από editor

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κατά του Καρκίνου  είναι μια ετήσια εκστρατεία που διαρκεί από τις 25 έως τις 31 Μαΐου υπό την αιγίδα της Association of European Cancer Leagues (ECL). Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση σε θέματα πρόληψης του καρκίνου, πρόσβασης στην αντικαρκινική αγωγή και υποστήριξης των καρκινοπαθών.

Η Ψηφιακή Έκθεση Ζωγραφικής για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κατά του Καρκίνου οργανώνεται από το 2019 με πρωτοβουλία του φοιτητή Ιατρικής και πρεσβευτή της Association of European Cancer Leagues για την Ελλάδα Χρήστου Τσαγκάρη. Η φετινή έκθεση οργανώνεται από την ECL σε συνεργασία με το European Student Think Tank, το περιοδικό NovelMeds και το Μουσείο Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Συμμετέχουν 18 φοιτητές Ιατρικής και Επιστημών Υγείας από όλη την Ευρώπη και συντονίζουν οι Χρήστος Τσαγκάρης, Yakup Gozderesi (Φοιτ. Ιατρικής, Παν. Μαρμαρα, Κωνσταντινούπολη), Ginevra Papi και Adele Barlassina (Υπευθ. επικοινωνίας και δράσεων της ECL αντίστοιχα).

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ψηφιακό χώρο της έκθεσης στο Artsteps πατώντας εδώ

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε ένα αφιέρωμα στην Έκθεση Ζωγραφικής για το 2019 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του Eυρωπαϊκού Παραρτήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Public Health Panorama πατώντας εδώ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει