Αρχική Φορολογικά Φορολογικές Υποχρεώσεις Σεπτεμβρίου

Φορολογικές Υποχρεώσεις Σεπτεμβρίου

από admin
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΗΝΟΣ : ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΗΜ/ΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
1/9 Διόρθωση στοιχείων Ε9

Οι μεταβολές στο Ε9 προηγούμενου μήνα, μπορούν να γίνουν εμπρόθεσμα μέσω taxis εντός 30 ημερών από την ημερομηνία μεταβολής.

26/9 Δήλωση ανακεφαλαιωτικού πίνακα (listing)

Αν η επιχείρησή σας , ανεξαρτήτου κατηγορίας τήρησης λογιστικών βιβλίων, κατά τον προηγούμενο μήνα, πραγματοποίησε ενδοκοινοτικές αποκτήσεις και παραδόσεις αγαθών, καθώς και παρεχόμενων υπηρεσιών και λήψης υπηρεσιών, πρέπει να καταθέσετε ανακεφαλαιωτικό πίνακα.

30/9 Δήλωση  intrastat

Αν η επιχείρησή σας , ανεξαρτήτου κατηγορίας τήρησης λογιστικών βιβλίων, κατά τον προηγούμενο μήνα, πραγματοποίησε ενδοκοινοτικές συναλλαγές (εκτός υπηρεσιών), πρέπει να καταθέσετε δήλωση intrastat.

Η υποβολή της δήλωσης γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου στη διεύθυνση ΕΣΥΕ.

30/9 Καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ΙΚΑ

Καταβάλλονται οι ασφαλιστικές εισφορές ΙΚΑ, κλπ  ταμείων μισθολογικής περιόδου προηγούμενου μήνα. Κατά τον μήνα αυτόν θα καταβληθούν και οι ασφαλιστικές εισφορές υπέρ παιδικών κατασκηνώσεων.

30/9 Υποβολή ΑΠΔ σε ΙΚΑ

Αν η επιχείρησή σας, κατά τον προηγούμενο μήνα απασχόλησε έμμισθο ή ημερομίσθιο προσωπικό, πρέπει να υποβάλλετε στο ΙΚΑ  ΑΠΔ περιόδου προηγούμενου μήνα.

30/9 Υποβολή προσωρινής δήλωσης

Υποβολή προσωρινής δήλωσης του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών και Εισφοράς Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και του  Φόρου Ελευθέριων Επαγγελμάτων  που παρακρατήθηκε, τον προ- προηγούμενο μήνα.

30/9 Δόση φόρου εισοδήματος

Καταβολή δόσης φόρου εισοδήματος, για χρεωστικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων.

30/9 Δόση ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Καταβολή δόσης ΕΝ.Φ.Ι.Α.  φυσικών και νομικών προσώπων.

 

 

Επίσημες Αργίες μηνός Σεπτεμβρίου

 

  • Εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2016.
    Δείτε τον αριθμό δόσεων, την ημερομηνία καταβολής και τον τρόπο εκτύπωσης του εκκαθαριστικού ΕΝ.Φ.Ι.Α. Για περισσότερα πατήστε εδώ.
  • Πως θα λάβετε προσφορά για την τήρηση των λογιστικών βιβλίων της επιχείρησής σας από την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Μ. ΕΠΕ

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί. Άμεσα θα λάβετε προσφορά με καταγραφή των υπηρεσιών, το χρόνο ολοκλήρωσης, καθώς και το κόστος τους. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

 

Η παρούσα ενημέρωση αφορά τις υποχρεώσεις που έχει το λογιστήριο μίας επιχείρησης του τρέχοντος μήνα. Καταγράφονται οι κύριες υποχρεώσεις που έχει ή που πιθανά έχει μια επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών Ιατρικές υπηρεσίες, καθώς και συναφή επαγγέλματα, η οποία δεν έχει ενταχθεί σε καθεστώς ΦΠΑ.

Η καταγραφή και σύνταξη της ενημέρωσης, έγινε από τον Αλεξίου Γεώργιο Λογιστή – Φοροτεχνικό, για λογαριασμό της Λογιστικής – Φοροτεχνικής Εταιρείας «Τεχνολογιστική – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ».

Έχετε την δυνατότητα για κάθε διευκρίνιση, καθώς και για την κατάθεση ερωτημάτων να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί του στο 210-86 51 701 ή μέσω email στο info@texnologistiki.com .

Για μια πιο πλήρη εικόνα της «Τεχνολογιστικής – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ», καθώς  και για συνεχή και on line ενημέρωση, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της, στη διεύθυνση www.texnologistiki.com.

 

techno_logistikiΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για επιχειρήσεις και ιδιώτες

Στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει