Αρχική Επιστημονικά άρθρα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΦΥ, 21-24/6/2018, Ξενοδοχείο VALIS, Αγριά Βόλου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΦΥ, 21-24/6/2018, Ξενοδοχείο VALIS, Αγριά Βόλου

από editor

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας (ΕΕΜΕΠΥ) σε συνεργασία με την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΕΠΦΥ) και το ΤΜΗΜΑ  Π.Φ.Υ. της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ KAI ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΕΕΧΟΤ) διοργανώνουν το “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΦΥ” στην Αγριά Βόλου στις21-24 Ιουνίου 2018, Ξενοδοχείο VALIS.

Επιδίωξη της οργάνωσης του Συνεδρίου είναι η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών, η πρακτική εφαρμογή, η συνεχιζόμενη ενημέρωση επί συγχρόνων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας καθώς και η ανάπτυξη της αναγκαίας συνεργασίας ομάδας συναδέλφων διαφόρων Ιατρικών ειδικοτήτων και όλων των Επιστημόνων Υγείας (Ψυχολόγων – Κοινωνικών Λειτουργών – Φυσικοθεραπευτών – Τεχνολόγων Εργαστηρίων κ.α.), που εργάζονται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.).

Η ανάγκη αντιμετώπισης των ασθενών στην πρώτη επαφή, στην καθημερινή κλινική πράξη, στο Ιατρείο, στο Κ.Υ. ή στο Νοσοκομείο, απαιτεί τη βελτίωση της γνώσης, την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης με ευαισθητοποιημένο πολίτη και υπεύθυνο  επιστήμονα, με αξίες σε κάθε πολιτισμένη γη.

Με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και εκλεκτών συναδέλφων μας, θα δώσουμε τη δυνατότητα για την άρτια οργάνωση του Συνεδρίου, ενώ σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας του είναι αναμφισβήτητα η δική σας συμμετοχή και παρουσία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Πρόεδρος του ΤΜΗΜΑΤΟΣ Π.Φ.Υ. της  Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.
Αθανάσιος Μπαδέκας
Διευθυντής της Γ΄ Ορθοπαιδικής κλινικής
του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν

Πρόεδρος της Ε.Ε.Π.Φ.Υ.
Δρ. Παύλος  Χ. Χρηστογεώργος

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Ε.Π.Φ.Υ.)
Καισαρείας 6, Πλ. Μαβίλη
11527 Αθήνα
Τηλ.: 6944533822
Ε-mail :  eepfy.org@gmail.comΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
CONGRESS WORLD Μονοπρόσωπη ΙΚΕ
Μιχαλακοπούλου 27, 115 28 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210 72 10001, 210 72 10052
Φαξ. 210 72 10051
www.congressworld.gr 
info@congressworld.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει