Αρχική Διαφήμιση Νέες κρουαζιέρες από Πειραιά και Κατάκολο!!!

Νέες κρουαζιέρες από Πειραιά και Κατάκολο!!!

από editor
Costa Luminosa - Summer 2017
Το πολυτελές Costa Luminosa το κρουαζιερόπλοιο του Φωτός, θα πραγματοποιεί 7/8ήμερες κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά και του Κατάκολου
από τις 2 Μαΐου έως και 26 Δεκεμβρίου 2017

με προορισμούς λιμάνια του Ιονίου και της Αδριατικής.Δείτε το βίντεο της κρουαζιέρας!!!
 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κρουαζιερόπλοιο του «Φωτός» Costa Luminosa θα πραγματοποιεί 7/8 ήμερες κρουαζιέρες με επιβίβαση και αποβίβαση από τα λιμάνια του Πειραιά και του Κατάκολου κάθε Τρίτη από τις 2 Μαΐου έως και τις 26 Δεκεμβρίου 2017.

Με προορισμούς λιμάνια του Αιγαίου και της Αδριατικής, με τιμές από 399 € το άτομο,οικογενειακές καμπίνες σε όλες τις αναχωρήσεις, Έλληνας συνοδός στο πλοίο, πρόγραμμα κρουαζιέρας και μενού στα Ελληνικά σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου, συνθέτουν το πιο ανταγωνιστικό και ανταποδοτικό πακέτο διακοπών της αγοράς. Επιπλεον η εταιρία μας στις αναχωρήσεις από Κατάκολο, προσφέρει δωρεάν τη μεταφορά των επιβατών Αθήνα – Κατάκολο – Αθήνα.

Το πολυτελές Costa Luminosa 92,600 τόνων, διαθέτει 1130 καμπίνες στις οποίες μπορεί να φιλοξενήσει 2,826 επιβάτες. Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές του περιλαμβάνουν, 4 εστιατόρια, 6 μπαρ, 12 διαφορετικούς χώρους διασκέδασης, 4 τζακούζι, 4 πισίνες συμπεριλαμβανομένης αυτής με πτυσσόμενη οροφή,  3500 m2 κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης, γυμναστήριο, καζίνο και ντίσκο.

Για να δείτε όλες τις πληροφορίες για τις κρουαζιέρες του Costa Luminosa (δρομολόγια, τιμές, περιλαμβανόμενα και γενικές σημειώσεις) πατήστε την παρακάτω φωτογραφία.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας για άλλη μια χρονιά και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε!!!

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στο 210 3259900.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας
στο 210 3259900.
Σας υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία μας λειτουργούν
καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 
από τις 09:00 έως τις 18:00
και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00

Μπορεί επίσης να σας αρέσει