Αρχική Επαγγελματικά Π.Ι.Σ.: ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ. ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Π.Ι.Σ.: ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ. ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

από admin

Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

 

Σε κοινές δράσεις  κατά των μέτρων που προβλέπονται στο προσχέδιο για το ασφαλιστικό προχωρούν την προσεχή εβδομάδα οι εκπρόσωποι των Επιστημονικών Φορέων.

Στη συνάντηση των Προέδρων των Επιστημονικών Φορέων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2016, αποφασίστηκε:

  • Η διοργάνωση Συνέντευξης Τύπου την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
  • Εκδήλωση ενημέρωση των βουλευτών όλων των κομμάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
  • Νέο συλλαλητήριο των Επιστημονικών Φορέων στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.
  • Κοινή συνάντηση των εκπροσώπων των Επιστημονικών Φορέων με τη ΓΣΕΒΕΕ, την Ομοσπονδία Εργαζομένων στα ΜΜΕ, την Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ και λοιπές ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (επί της οδού Πειραιώς).

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, το προεδρείο θα εισηγηθεί την έκτακτη σύγκλιση των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας για την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες του κλάδου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει