Αρχική Επαγγελματικά Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος για παιδιά ανασφάλιστων

Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος για παιδιά ανασφάλιστων

από editor

Δωρεάν καρδιολογικού ελέγχου σε παιδιά ανασφαλίστων πολιτών θα προσφέρει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο πλαίσιο των δράσεων της για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας που διοργανώνει στις 24 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, περιλαμβάνονται:

  • Δωρεάν Καρδιολογικός Έλεγχος σε παιδιά ανασφαλίστων για την εγγραφή τους στο Δημοτικό και για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής (9:00-12:00).
  • Πιστοποιημένα σεμινάρια Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), (13:00-17:00). Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 19/6/2015 στο τηλέφωνο 210-6135611 & 210-8100224.
  • Ενημέρωση κοινού από μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΕ και συντονιστή τον πρόεδρο Στέφανο Φούσα σχετικά με την Πρόληψη από τις Καρδιαγγειακές Παθήσεις (19:30 μ.μ.), στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

«Τόσο η ΕΚΕ όσο και ο Δήμος Βριλησσίων, με τη συγκεκριμένη ενημερωτική ημερίδα δίνουν το μήνυμα ότι -παρά τις πολλαπλές δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες σήμερα-, υπάρχουν οι δυνατότητες για ανάληψη πρωτοβουλιών που δίνουν ηχηρό κοινωνικό μήνυμα και δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΚΕ Σ. Φούσας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει