Αρχική Επαγγελματικά «Αυτοψία» στον Ευαγγελισμό από τον καγκελάριο Φάιμαν

«Αυτοψία» στον Ευαγγελισμό από τον καγκελάριο Φάιμαν

από editor

Αυστριακός Καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, λίγο πριν την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, επισκέφτηκε κατά σειρά τα παιδικά χωριά SOS στην Κυψέλη, το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας και τον Ευαγγελισμό προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα.

«Βλέπω ότι οι άνθρωποι δεν δέχονται τη φτώχεια, ότι μάχονται εναντίον της φτώχειας», δήλωσε ο Βέρνερ Φάιμαν κατά την επίσκεψή του στο Κοινωνικό ιατρείο, τονίζοντας πως «είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τους ανθρώπους να εργάζονται εθελοντικά σε τέτοιους χώρους».

Επιπλέον, σημείωσε ότι χαίρεται που βρίσκεται στην Αθήνα «όχι μόνο με αξιωματούχους και άλλους πολιτικούς». «Είναι σημαντικό να έχουμε πολύ στενές σχέσεις με άλλους πολιτικούς, αλλά είναι επίσης σημαντικό να έχουμε στενές σχέσεις με τέτοιες πρωτοβουλίες» υπογράμμισε.

Λίγο αργότερο επισκέφτηκε τον Ευαγγελισμό όπου είχε συνομιλίες με τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ περιηγήθηκε και σε χώρους του Ευαγγελισμού, μεταξύ των οποίων και στα νέα χειρουργεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει