Πάνω από 500 διαθέσιμες θέσεις εργασίας για γιατρούς και νοσηλευτές θα βρείτε στη Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας Careers in White

Πάνω από 500 διαθέσιμες θέσεις εργασίας για γιατρούς και νοσηλευτές θα βρείτε στη Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας Careers in White!

 

Από 13 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου, περισσότερα από 20 γραφεία εύρεσης εργασίας και νοσοκομεία προσφέρουν πάνω από 500 θέσεις εργασίας για επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα στη Διαδικτυακή Ιατρική Ημέρα Καριέρας.

 

To Careers in White ανακοινώνει την έναρξη της 8ης Διαδικτυακής Ημέρας Καριέρας Ιατρικών επαγγελμάτων, μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι επαγγελματίες του ιατρικού τομές μπορούν να βρουν πάνω από 500 θέσεις εργασίας σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβικές χώρες και άλλες. Όπως πάντα, η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό παγκοσμίως για 3 εβδομάδες 24 ώρες τη μέρα. Όσοι αναζητούν εργασία στον ιατρικό τομέα καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγαλύτερη διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας στην Ευρώπη αποκλειστικά για ιατρικά επαγγέλματα.

 

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση από το σπίτι, από τον προσωπικό τους υπολογιστή ή το tablet και δεν είναι υποχρεωμένοι να παρευρεθούν σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος. Απλά με ένα κλικ εδώ www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx  έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα που προσφέρει θέσεις εργασίας σε ιατρούς κάθε βαθμίδας,  νοσηλευτές, οδοντιάτρους, μαίες απόφοιτους Ιατρικής και βοηθητικό προσωπικό. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και ιδιαιτέρως σε αυτούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Όσοι αναζητούν εργασία πρέπει να εγγραφούν και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους στη σελίδα www.careersinwhite.com και στη συνέχεια να μπουν στη Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, όπου μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους εργοδότες και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ζωντανά με τους εργοδότες μέσω chat και έτσι να πάρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.

 

Εκτός από ελκυστικούς μισθούς που ξεκινούν από 9000€ το μήνα για τους ειδικούς γιατρούς σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία, η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία, σε όσους επιλέξουν να εργασθούν στο εξωτερικό προσφέρονται μαθήματα γλώσσας, δωρεάν μεταφορά στη νέα χώρα, εκπαίδευση, υποστήριξη στην εγκατάσταση αυτών και της οικογένειάς τους αλλά και δυνατότητα να αναλάβουν το ιδιωτικό ιατρείου κάποιου άλλου γιατρού.

 

Η Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας είναι ανοιχτή για όλους τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μπουν στην εκδήλωση χρησιμοποιώντας το παρακάτω link: www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στο www.careersinwhite.com