Θέσεις Εργασίας

Ζητείται Γενικός Ιατρός, Ρευματολόγος για ειδική συνεργασία και με δυνατότητα παραχώρησης δωρέαν ιατρείου. CV στο nosos100@gmail.com Τηλ. 6976654854

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών:

18-7-2018

Εκ μέρους της InterSearch Austria, σας ενημερώνω για έργο που αφορά στην εξεύρεση γερμανόφωνων Ιατρών οι οποίοι διαθέτουν τις ακόλουθες ειδικότητες:

·        Facharzt/ärztin für die Abteilung Anästhesie und Intensivmedizin

·        Oberarzt für Neurologie (m/w)

·        Oberarzt/ärztin für Gynäkologie

(στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου αναλυτικές πληροφορίες  θέσης)

και επιθυμούν να εργασθούν στο δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο το οποίο βρίσκεται νότια του Salzburg, σε γραφικό θέρετρο χειμερινών δραστηριοτήτων αναψυχής. Το σύγχρονα εξοπλισμένο & εξειδικευμένο νοσοκομείο διαθέτει  περισσότερες από 500 κλίνες, 13 τμήματα, 56 ασθενοφόρα, 200 περίπου ιατρούς και  περισσότερους από 1.400 εργαζομένους. Παρέχει υψηλού επιπέδου νοσηλεία σε 35.000 εσωτερικούς & 75.000 εξωτερικούς ασθενείς κατά προσέγγιση ετησίως.

Απαραίτητα προσόντα:

 • Ολοκληρωμένη ειδικότητα
 • Κλινικές γνώσεις και εμπειρία
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαίδευση φοιτητών & αποφοίτων
 • Οργανωτικές ικανότητες
 • Πολύ καλή γνώση Γερμανικών
 • Δεξιότητες πληροφορικής
 • Κατάλληλες προϋποθέσεις για ένταξη στον Αυστριακό Ιατρικό Σύλλογο
 • Ομαδική εργασία & ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες

Προσφέρουμε:

 • εξαίρετο εργασιακό περιβάλλον
 • ευκαιρίες κατάρτισης και συνεχούς εκπαίδευσης
 • συλλογική εργασία σε υψηλού επιπέδου επιστημονική ομάδα
 • διεπιστημονική συνεργασία
 • ιδιαίτερα ικανοποιητικές απολαβές  (σύστημα 14 μισθών)
 • βοήθεια στη στέγαση
 • ιδιαίτερη υποστήριξη για την ένταξη του ατόμου και της οικογένειας του στον κοινωνικό ιστό της περιοχής

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα.

Βάλια Αλεξανδράτου

Email: , Mob.: 6944 561598

Η InterSearch Worldwide είναι  από τα μεγαλύτερα δίκτυα executive search παγκοσμίως με 90 γραφεία σε περισσότερες από 50 χώρες

 

18-7-2018

Θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία του Βελγίου,Γαλλίας και Δανίας

Η BestMedCareer αναζητά ιατρούς για μόνιμη εργασία σε: Γαλλία*-Βέλγιο* :  Καρδιολόγους,Παθολόγους,Γενικούς Ιατρούς,Πνευμονολόγους,Νευρολόγους,Ψυχιάτρους και ΩΡΛ 

Δανία** : 3 Ακτινολόγους ,4 Ψυχιάτρους 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

–  Υπήκοος κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)

–  Πτυχίο Ιατρικής από κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

–  Επίπεδο γλωσσομάθειας Β1-Β2 (αναλογα τη χώρα )

*Για Γαλλία και Βέλγιο τα μαθήματα γίνονται δωρεάν μέσω skype.

**Για Δανία ο υποψήφιος αφού άμεσα μιλήσει στα αγγλικά και συμφωνήσει με το νοσοκομείο πηγαίνει στη Βουδαπέστη με όλα τα έξοδα πληρωμένα συν ενα ποσό 700-800 ευρώ καθε μήνα (συνολο πέντε μήνες) για να μάθει τη γλώσσα .Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι οτι πριν ξεκινήσει τα μαθήματα θα έχει ήδη ένα προ-σύμφωνο με το νοσοκομείο…

Γνώση γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 αποτελεί βασικό παράγοντα για ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ().

Κάντε register στην επίσημη ιστοσελίδα της Best Med Career και άμεσα ένας συνεργάτης της εταιρείας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. www.bestmedcareer.com

 

18-7-2018

Αναζητούμε για μόνιμη εργασία 2 Ειδικούς Καρδιολόγους με επίπεδο Γαλλικών Β1-Β2 για νοσοκομείο του Βελγίου. Άμεση συνέντευξη με το νοσοκομείο,Συμβόλαιο αορίστου χρόνου με εξαιρετικές μηνιαίες μικτές απολαβές (8500 1ος χρόνος, 10500-11000 2ος χρόνος ,13000 και πάνω απο τον 3 χρόνο)

Η Best Med Career διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών με πολύ μεγάλη εμπειρία στην εξεύρεση και διάθεση υψηλού επιπέδου ιατρικού προσωπικού σε νοσοκομεία της Β.Ευρώπης.

Η συνεργασία μας με μια ομάδα στρατηγικών εταίρων,προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες καριέρας σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την προσωπική τους σταδιοδρομία σε σημαντικές και άρτιες ιατρικές υποδομές .

Για βιογραφικά και πληροφορίες απευθυνθείτε στο : info@bestmedcareer.com

Θεοχαρόπουλος Κωνσταντίνος

Best Med Career

Medical Recruitment Experts

www.bestmedcareer.com

 

13-7-2018

Ιατρική ειδικότητα στη Γερμανία
Οι πελάτες μας πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Γερμανίας προσφέρουν θέσεις απόκτησης ιατρικών ειδικοτήτων.
Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι οι ιατροί να έχουν αποκτήσει πτυχίο από χώρα που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να μιλούν επαρκώς τη Γερμανική γλώσσα (σε επίπεδο C1).
Η εταιρία μας παρέχει πληροφορίες και πλήρη υποστήριξη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή των ιατρών στο αντίστοιχο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και να εξασφαλιστούν όλες οι σχετικές άδειες.
Προσφέρεται ικανοποιητικό πακέτο αμοιβών και εργασιακό περιβάλλον σε μεγάλα νοσοκομεία.
Αν επιθυμείτε την μόνιμη ένταξή σας στο μεγαλύτερο σύστημα υγείας της ηπείρου μας με 20.000 ενεργές νοσοκομειακές κλίνες, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στα Γερμανικά στο (www.hrstrategy.gr)


Ιατροί στη Γερμανία
Οι πελάτες μας ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία της Γερμανίας, ζητούν για μόνιμη απασχόληση ειδικευμένους ιατρούς των πιο κάτω ειδικοτήτων:
Για πληθώρα ιατρικών θέσεων ανά ειδικότητα:
Αναισθησιολογίας
Γυναικολογίας-Μαιευτικής
Παιδιατρικής
Νευρολογίας

Ενώ, περιορισμένες θέσεις για λοιπές ειδικότητες.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι οι ιατροί να έχουν αποκτήσει πτυχίο και ειδικότητα από χώρα που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να μιλούν και να γράφουν σχεδόν άριστα τη Γερμανική γλώσσα (σε επίπεδο C1).
Η εταιρία μας παρέχει πληροφορίες και πλήρη υποστήριξη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρόσληψη των ιατρών στο αντίστοιχο νοσοκομείο και να εξασφαλιστούν όλες οι σχετικές άδειες, εγγραφή στον οικείο ιατρικό σύλλογο, απόκτηση συνταγολογίου κλπ. Οι υπηρεσίες μας αμείβονται από τα ξένα νοσοκομεία, ενώ οι ιατροί δεν καταβάλλουν κανενός είδους αμοιβή σε κανένα στάδιο της διαδικασίας.
Προσφέρεται ικανοποιητικό πακέτο αμοιβών και εργασιακό περιβάλλον σε μεγάλα νοσοκομεία.
Αν επιθυμείτε την μόνιμη ένταξή σας στο μεγαλύτερο σύστημα υγείας της ηπείρου μας με 20.000 ενεργές νοσοκομειακές κλίνες, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στα Γερμανικά στο (www.hrstrategy.gr)

Η HRStrategy είναι ελληνική εταιρία διαχείρισης σταδιοδρομίας υγειονομικών επιστημόνων συνεργαζόμενη αποκλειστικά μόνο με μεγάλα πανεπιστημιακά η ιδιωτικά νοσοκομεία της Ευρώπης και μεγάλες, ή άλλες οργανωμένες δομές υγείας. επιδιώκοντας να παρέχει υπηρεσίες που οδηγούν στην εξασφάλιση των συμφερόντων των Ευρωπαίων επιστημόνων σε μακροχρόνια βάση. Οι συνεργασίες που έχουμε συνάψει έχουν ελεγχθεί από τις οικείες πρεσβείες και τους ιατρικούς συλλόγους των Ευρωπαϊκών χωρών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

 


11-7-2018

Exciting jobs in the NHS around the U.K.
We are looking for junior, middle grade and consultant level doctors in the below specialties:
• General Medicine
• Trauma & Orthopaedics
• Emergency
• Anaesthetics
• ICU
• Radiology
• Paediatrics
How to apply?
We are welcoming all CVs of doctors to and a recruitment consultant will give you a call to explain the whole recruitment process and the options there are in the NHS according to the doctors’ preferences.
Looking forward to hearing from you soon!


11-7-2018

Μεγάλο κρατικό νοσοκομείο στη νότια Γαλλία αναζητά ραδιολόγο. Το κέντρο έχει κοινή διαχείριση με το νοσοκομείο του Μονπελιέ (απέχει 1 ώρα από το Μονπελιέ). Ο μισθός ξεκινάει από 5000 ευρώ/μήνα (μαζί με τις βάρδιες), αλλά διαφέρει ανάλογα με την εμπειρία.
Παροχές
– o ιατρός επωφελείται από τη συνεχή εκπαίδευση που χρηματοδοτείται από το νοσοκομείο (έως 15 ημέρες/ έτος).
– 5 εβδομάδες πληρωμένη άδεια /έτος + RTT (réduction du temps de travail) 20 ημέρες/έτος
– θα υπάρχει επί τόπου εκπαίδευση στα γαλλικά για το ιατρικό λεξιλόγιο
– πλήρης αναγνώριση της εμπειρίας στον υπολογισμό του μισθού
– ο διευθυντής εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα και επιθυμεί να προσλάβει ελληνική ομάδα διότι είναι σίγουρος για την καλή κατάρτιση των Ελλήνων γιατρών.
Για περισσότερες πληροφορίες: Άννα Μαρία Παπαδημητρίου
am.papadimitriou@medicis-consult.com
ή στο τηλ. 6972007440.
MEDICIS-CONSULT, θέσεις εργασίας στη Γαλλία
www.medicis-consult.gr