Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας, Αθήνα & Θεσσαλονίκη, 6-7 Μαΐου

 

Το British Council σας προσκαλεί στις Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας που διοργανώνει με σκοπό να σας διευκολύνει να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία.

Οι εκθέσεις αποτελούν μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων.

Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας:

  • ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants)
  • νοσηλευτές
  • μαίες
  • εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, τεχνολόγους ακτινολόγους και φαρμακοποιούς.

Η τελική λίστα των φορέων που θα συμμετέχουν στις εκθέσεις με τις ζητούμενες ειδικότητες επαγγελμάτων υγείας, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα των δωρεάν ενημερωτικών παρουσιάσεων, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επισκεφθείτε την έκθεσή στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα και μη χάσετε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να διεκδικήσετε άμεσα τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα την εγγραφή σας.

Θεσσαλονίκη

Πότε Σάββατο 6 Μαΐου 2017, 11.00–16.00
Πού Electra Palace
Πλατεία Αριστοτέλους 9
546 24 Θεσσαλονίκη
Χάρτης
Εγγραφείτε

Αθήνα

Πότε Κυριακή 7 Μαΐου 2017, 11.00–16.00
Πού Royal Olympic Hotel
Αθανασίου Διάκου 28–34
117 43 Αθήνα
Χάρτης Opens
Εγγραφείτε